Danske træpiller i god kvalitet

Sponsoreret

Fyrer du med træpiller, så kan det godt betale sig at tage et kig på kvaliteten og købe træpiller, der er lavet i god, dansk kvalitet. De danske producenter sørger for at produkterne altid er fremstillet af de gode, danske materialer. 

I Danmark er der mange lokale producenter, der leverer træpiller i god kvalitet. Producenterne går op i træpillerne og sørger for at kvaliteten altid er i orden, så man køber nogle træpiller, som man får mest muligt ud af. Hos Dansk Træmel kan man købe træpiller i bigbags og til en god kvalitet. Træpillerne fås både i 6 mm og 8 mm, og man kan finde dem under navnet “Danske træpiller”. Træpiller kan købes til forskellige formål og i forskellige træsorter. Det er derfor muligt at finde lige netop de træpiller, som passer til behovet.

Den danske virksomhed Dansk Træmel har en lang tradition for at sælge biobrændsel og grøn energi. Dansk Træmel blev grundlagt i 1994. Idegrundlaget var, at producere træmel af meget høj kvalitet til pelsdyrbranchen. Dansk Træmel har været igennem en rivende udvikling, som virkelig tog fart, da samarbejdet med Hedensted Gruppen blev en realitet.

Virksomheden ønsker nu også at tilføje andre områder til deres speciale:

– Udvidet produktprogram.
– Udvidet markedsføring
– Leveringssikkerhed
– Konkurrenceevne
– Grøn Energi