Højbede – flot og praktisk

Sponsoreret

Med et højbed får du ikke blot en bedre arbejdsstilling end ved et almindeligt havebed, men du får også en dekorativ måde at opdele haven eller køkkenhaven på. Højbede findes i mange forskellige varianter, og du kan finde nogle, der passer til dit behov hos virksomheden Haveglad.

Et væld af muligheder

Højbede kan laves i stort set alle former, og det er kun din fantasi, der sætter grænsen. Du kan have flere bede i forskellige højder, hvilket giver et flot og spændende udtryk til din have. Samtidig giver det et roligt og skarpt udtryk til din have, og det er nemt at organisere dine forskelige planter på flotteste vis i et eller flere højbede.  Har du en stor have, kan du lave mange højbede og skabe forskellige mønstre med små stier imellem dem. Har du derimod en lille have, er det bestemt også muligt at lave små højbede. Man kan endda montere hjul under højbedene, så de kan flyttes efter behov.

Højbede er både velegnet til køkkenhavens forskellige grøntsager samt som prydhave fyldt med smukke blomster. Mange højbede er sorte eller naturfarvet, men det er igen kun din fantasi, der sætter grænser for, hvilken farve dit højbed skal have.

Køb et nyt højbed hos Haveglad.