Overblik: Så mange muligheder er der for at få perfekte udendørs skilte til din virksomhed

Sponsoreret

Kender dine kunder din virksomheds logo og navn? Og hvad med de mennesker, der ikke gør? Et eller flere udendørs skilte kan hjælpe dig og din virksomhed med at få mere opmærksomhed – og ikke mindst den rette opmærksomhed. 

 

Der findes mange forskellige muligheder for at få udendørs skilte til din virksomhed. Det hele handler om, hvad du gerne vil have skiltene til at kunne. 

 

Den skræddersyede løsning 

Ved du ikke, hvilken type skiltning, du ønsker, men kender du til gengæld dine forventninger til, hvad de udendørs skilte skal kunne, kan du informere Modulex. Du skal blot fortælle om dine designidéer, og så kan Modulex stå for anbefaling og produktion af skiltene. 

 

Din virksomheds ID 

Basic Exterior er en simpel og elegant løsning, som er til dig, der ønsker at have din virksomheds navn og logo stående eksempelvis ved indkørslen. Denne type skilt kan også vise, hvilken retning kunderne skal, alt efter hvilken afdeling af virksomheden de leder efter. 

 

Med eller uden lys? 

Hvis du har behov for at dine udendørs skilte også kan ses i mørke, kan du enten vælge at lyse skiltene op med eksternt lys, eller også kan du nemt få monteret et skilt med indbygget lys, som giver et elegant udtryk. 

 

Mulighederne for udendørs skilte er mange, men den rette løsning findes mede garanti for din virksomhed.