Sådan vælger du røgprodukter til rygningsprocessen

Sponsoreret

Røgsmagen har en stor betydning, når det kommer til smagsoplevelsen af røgdelikatesser. Det er derfor vigtigt, at du vælger røgprodukter, der lever op til det krav du har for smagen i sidste ende.

Hvis dine produkter skal være af den bedste kvalitet efter de er røget, er det vigtigt, at du stiller krav til rygningsprocessen. Røgsmagen i det færdige produkt er afgørende for smagsprocessen på samme måde som den flotte gyldne farve på produktet.

Du skal vælge et kvalitetsprodukt, der ikke er lavet af restmaterialer. Hvis dit træ er lavet af restmaterialer, er der stor sandsynlighed for at det er fyldt med uønskede kemikalier såsom lim og andet. Du bør vælge et røgprodukt, der kommer direkte fra skoven, så det er friskt træ og ikke affaldstræ. Når produktet er friskt, kan det også smages på det endelige produkt. Det er derfor meget vigtigt, at du tager stilling til dit røgsmuld eller flis.

Hvis du vælger Dansk Træmel er du sikker på at deres røgflis, røgsmuld og røgprodukter kan anvendes i levnedsmiddel og delikatesseindustrien. Du er sikker på at produkterne er af god kvalitet og at der kun anvendes kvalitetsprodukter.