Køb det helt rigtige legetøj til dit tre- årige barn

Sponsoreret

Vælg det helt rigtige legetøj, der passer til dit barns alder og legeniveau. Hos Monito.dk har de sammensat et bredt udvalg af legetøj, der passer til den tre- årige.

Når børn er omkring tre år gamle, så begynder sproget, hukommelsen og den logiske sans at udvikle sig hurtigt, og børnene bliver mere klar over, hvad der sker når de leger, samt hvad de leger med. De begynder at lege mere sammen med andre børn, fremfor alene, som de tidligere har gjort. Legen bliver mere fantasifuld, hvor rollespil ofte indgår. I treårsalderen begynder børn også at teste og udfordre, hvad der er muligt med forskellige stykker legetøj gennem leg, og det skal derfor også kunne holde til lidt af hvert.

Hos monito.dk har de sammensat et katalog med et bredt udvalg af legetøj til tre- årige, der er egnet til den slags lege og det udviklingstrin, der gælder for aldersgruppen. Hos monito.dk er det især begynderspil, musikinstrumenter, dukkehuse, modellervoks og byggesæt, der er vigtige legeting for aldersgruppen. Det er alt sammen legetøj, der lader barnet skabe sin egen verden ud fra få midler. Blandt andet legetøjsmærket HABA, der producerer alt lige fra legemad til brætspil, er godt repræsenteret på webshoppen med tøjdyr og brætspil.

De mere populære produkter, som kunder har købt, er, små tøjdyr fra Our Generation, plakatfarver i flasker fra Djeco og dinosaurer figurer, der er perfekt til rollelegen, hvor børnene kan opbygge deres eget univers. Der er også et bredt udvalg af musikinstrumenter at finde på monito.dk. Miniklaver, ukuleler og tamburiner er god udfordring og læring for det tre- årige barn.

Alt legetøjet er fremstillet af stærke materialer, der ikke indeholder giftstoffer.