Har du fået karsprængninger på benene?

Sponsoreret

Hvis du har fundet karsprængninger på benene, så fortvivl ikke, de kan sagtens behandles. Åreknudeklinikkerne er specialister på netop det område.

Sikkert, effektivt og hurtigt kan dine karsprængninger blive behandlet, hvis du går til de rigtige. Åreknudeklinikkerne er nemlig specialister i at behandle karsprængninger med eksempelvis mikroscleroseringer.

Det, der sker, er, at du får en indsprøjtning af Aethoxysclerol i de små blodårer, og de går så efterfølgende til grunde, hvorved dine karsprængninger også forsvinder. Åreknudeklinikkernes erfarne behandlere er certificeret af sundhedsstyrelsen, så du kan være helt tryg ved den behandling, du får hos dem.

Hvis du ikke helt ved, om det, du har, er karsprængninger på ben, så ligner de normalt trådlignende blodårer, og de ligger helt overfladisk i huden og kan medføre områder med blå eller lilla misfarvning. Men de har en tendens til at forværres, hvis de ikke bliver behandler, og de forsvinder altså ikke af sig selv. Det er dog oftest mere et kosmetisk problem end det er noget, man mærker meget til.

Det er helt forskelligt, hvor mange behandlinger, man har brug for, for at karsprængningerne går i sig selv. Der kan godt komme små blærer efterfølgende eller blålig eller brunlig misfarvning, men det hele vil forsvinde med tiden.