Det er vigtigt, at også børn sidder godt

Sponsoreret

Sørg for at også dine børn har lækre møbler at sidde i, sådan at de ikke bliver snydt for at sidde og ligge godt ligesom de voksne. Hos Ranplay finder du et stort udvalg af børnemøbler.

Det er ofte de voksne, der får de bedste stole, sofaer, senge og andre møbler. Men det er også vigtigt, at børn har nogle lækre møbler, der passer perfekt til dem, sådan at de ikke bliver forsømt på den front. Derfor er der heldigvis lavet mange forskellige slags børnemøbler, der ikke bare er hårde træstole. Ranplay.dk har et stort udvalg af eksempelvis børnesofaer, der er farverige, bløde og passer perfekt til legerummet, fællesrummet, børneværelset og i stuen.

Hos Ranplay finder du både en 2- og 3-personers børnesofa med en sædehøjde på ca. 27 cm, samt hjørnesofaer med en sædehøjde på ca. 27cm. Sofaerne kan både leveres i skum eller med andet indhold, alt efter hvilket ønske, du har.

Du kan også få børnesenge hos Ranplay.dk. Eksempelvis kan du finde en hvileseng, som ofte bruges i vuggestuer og i starten af børnehavetiden. De er lette, og børnene kan selv stille dem op og pakke dem sammen igen.