Kauni uld fra uldfisken.dk – det blødeste og bedste til dig

Sponsoreret

Når du strikker med kauni garn får du noget af det lækreste, bløde materiale, du kan forestille dig. Samtidig er du også garanteret et holdbart stykke tøj eller tæppe, som du kan have glæde af i mange år. Kauni garn er et af mange materialer af garn, du finder hos uldfisken.dk som er nøje udvalgt og tilføjet udvalget. Og netop det nøje udvalg er en del afuldfisken.dk og deres koncept. Her finder du kun de smukkeste materialer. Og i øvrigt er det kauni uld, du finder på uldfisken.dk faktisk fra Estland, hvilket også gør din pris særdeles attraktiv. Uden det bliver et kompromis med kvaliteten. Selvfølgelig ikke.

Indehaveren af uldfisken.dk har flere år indenfor håndarbejdsfaget og kender til de bedste garntyper. Så her får du også en høj ekspertise, når du køber garn. Udover kauni garn kan du klikke alpaca, mohair, silke og uld i de blødeste kvaliteter.

Når du har fundet dine udvalgte garnmaterialer, så kan du naturligvis også finde råd, vejledning og opskrifter, du kan lade dig inspirere af eller blot få nye ideer.

Klik ind på uldfisken.dk og se mere.