Trailere til erhverv og privat

Sponsoreret

Er der opstået behov for en autotrailer til flytning af bil eller motorcykel, så har trailerforum altid et bredt udvalg af autotrailere. Vi er lagerførende i alle slags trailere til både erhverv og private. Et bredt udvalg af forskellige fabrikanter, fysisk butik og showroom, men samtidig også et værksted med stærk ekspertise indenfor reparation af trailere af enhver art. Vi har løsningen, og kræver forespørgslen ombygning af komponenter, så er vi også imødekommende over for dette.

Kun et spørgsmål om behov

Den smarte rampe på en autotrailer gør det nemt og sikkert at køre biler op og ned ad ladet. Nem montering på trækket øger fleksibiliteten, og du er derved fri for at investere i en dyr autotransport. Investering i en autotrailer hos trailerforum er blot et spørgsmål om behov. Vi har modeller i forskellige størrelser, og egenskaber der sikrer at vi finder løsningen til alle formål – uanset om det kræver transport af to biler eller en motorcykel.

Om du vælger at handle en britisk produceret Ifor Williams trailer eller en dansk Variant trailer produceret i Vejle, så er du i sikre hænder hos trailer forum. Fælles for alle vore samarbejdspartnere er kvalitet, ekspertise og bredt udvalg. Vi bestræber os på altid kun at have det bedste udvalg på markedet.