Mangler I lidt firmaslik til jeres virksomhed?

Sponsoreret

Bach-Promotion er specialiserede i reklameartikler og ved hvilke, der falder i god jord hos kunderne. De er altså gode at alliere sig med, hvis du står og skal på en messe eller har brug for nogle artikler til din butik.

Vi kender det alle sammen. Vi har været i en butik, på en stand, hos en virksomhed eller lignende, som heldigvis har haft bolcher til at stå, så du lige kunne tage en håndfuld i lommen. De efterfølgende dage har du taget et bolche op i ny og næ, pakket det ud og spist det. Og så har du i dit stille sind takket netop dette brand for, at de havde sat bolcher frem.

Slik fanger opmærksomheden og er et godt lokkemiddel, det er der ingen tvivl om. Og hvis en kunde går fra deres første møde med en virksomhed med lommerne fulde af bolcher, så er det kun et godt indtryk, der står tilbage. Et indtryk af en gavmild virksomhed, der gerne vil gøre noget godt for kunderne.

Hvis du kunne tænke dig at sikre merværdi og øget interesse omkring dit brand eller virksomhed, så er det vigtigt at sørge for at have reklameartikler med dig, hvis du skal på en messe eller have det liggende i din butik eller virksomhed, du har. På den måde fremstår I som brand stærkere og mere troværdigt, og kunden kommer til at huske jeres navn bedre, fordi denne har fået et visuelt bevis.

Bach-Promotion er specialister i at vide, hvilke reklameartikler, der sælger til hvilke kunder og i hvilke situationer. Du kan finde de forskellige slags artikler fordelt i grupper på deres hjemmeside https://www.bach-promotion.dk/shop/da/8-reklameartikler, sådan at det er nemt at overskue.