Kreativ fordybelse home-away-from-home. Lækkert, ikke?

Sponsoreret

Som elev på Øse Efterskole kan du dykke ned i det, der interesserer dig. Op til 12 timer om ugen er det muligt at fordybe dig i det, du brænder for. Lyder det ikke fedt? På Kunstlinjen tør vi at udfordre dig på din kreativitet og lade arbejde produktivt med din fantasi. Spørgsmålet er: Tør du mon at tage udfordringen op?

Et efterskoleår kan ikke sammenlignes med nogen andre skoleformer. Efterskole er home-away-from-home, og så er det fordybelse og nørderi i det, du – og dine linjekammerater – er allermest optaget af.

På Kunstlinjen udfordrer, udvikler og udfolder vi den kunstner, der gemmer sig i maven på dig. Du bliver undervist i forskellige kunstarter og arbejdsmetoder, og du får kendskab til materialer og redskaber, du kan bruge til at dygtiggøre dig. …. Pssst – og så bliver du selvfølgelig undervist af vores dygtige undervisere, hvis engagement og kunstnerglæde smitter af på enhver krea-nørd.

Hvordan lyder farvelære, smykker, skulpturer, silkemaling, broderi, tryk og collage i dine øre? I vores lyder det som grib-penslen-og-kom-i gang. Dét og endnu flere kunstarter kan du glæde dig til at stifte bekendtskab med på Kunstlinjen.

Kunstlinjen har 6 timer om ugen. Foruden dine linjetimer, kan du vælge et hav af valgfag og dermed skabe dit helt eget skema fyldt med fag, du godt kan lide.