Boost dit løb med en løbetrøje fra tekstil-tryk.dk

Sponsoreret

Hos tekstil-tryk.dk kan du få løbetrøjer med tryk, hvad enten det er til privatbrug eller erhverv.

Har du eller dit firma brug for at blive set på den næste løbetur, så kan tekstil-tryk.dk hjælpe dig. Her kan man både købe løbetøjet og få trykt firmalogoet på løbejakken eller logoet, der repræsenterer din løbeklub eller skole.

Find den rette løbetrøje

Fruit of the Loom, Newline, Clique, Geyser og Craft er bare nogle af de mærker, der kan vælges mellem, når løbetøjet skal vælges. Tekstil-tryk.dk sælger den billigste løbetrøje, man kan købe på markedet i Europa, der er svedtransporterende og tørrer hurtigt. Løbetrøjen fra Geyser er figursyet og sidder tæt til kroppen, der gør den velegnet til både indendørs og udendørs fitness og sport. Funktion løbetrøje fra Clique, er en af de meste solgte modeller på tekstil-tryk.dk, da specielt design og stoffet gør, at kroppen kan ånde bedre under træningen.

Alle modellerne kommer i mange forskellige farver, såsom rød, sort og marineblå, med det samme øko-tex 100 stempel, der betyder at trøjerne ikke indeholder kemiske stoffer, som kan skade kroppen.

Når selve motivet for trykket er valgt, så skal selve trykket vælges. Hos tekstil-tryk.dk trykker de med hotmelt, direkte tryk eller solventtryk. Hotmelt, der er det mest populære og er meget slidstærkt, hvor solventryk ofte bruges til løbetøj og direkte tryk trykkes på lyse og lette tekstiler.