Kunne du tænke dig at være på forkant som en moderne, digital arbejdsplads?

Sponsoreret

Intranet er vejen frem, når det kommer til at blive en mobil digital arbejdsplads. Det binder teams sammen på kryds og tværs og skaber bedre muligheder for kommunikation i en travl hverdag.

Som virksomhed i en travl hverdag kan det sommetider være svært at få kommunikeret information ud til alle på en arbejdsplads. Det kan risikere at blive glemt, når der er mange andre vigtige opgaver, der skal løses.

Med et intranet løser du din virksomheds kommunikationsproblemer. Denne digitale opslagstavle har et væld af funktioner, som kan forstærke jeres interne kommunikation med hinanden. Med andre ord hjælper intranet jer med at få en mere effektiv kommunikation på arbejdspladsen.

Relevant information og brugbare værktøjer

Men hvad er effektiv kommunikation egentlig? Det handler om at have de rette værktøjer, der skaber muligheder for at få kommunikeret diverse informationer ud i virksomheden. Hver enkelt virksomhed har forskellige behov. Derfor har din virksomhed mulighed for at få skræddersyet en IntraActive løsning, der passer perfekt til jeres behov. Nyheder, beskeder, politikker, vejledninger og værktøjer kan være faner i jeres intranet, som I kan gøre brug af.

Hvis I af og til arbejder hjemme kan medarbejderne i øvrigt installere IntraActive mobil app, således I altid kan have jobbet med på farten.