Vi løser alle opgaver indenfor stubfræsning!

Sponsoreret

Gå professionelt til værk og lad os klare arbejdet!

I mange tilfælde forsøger folk selv, at grave stubben op og det er også muligt. Hos mange kan det være besværligt grundet et stort rodnetværk, som er skabt over mange år, hvilket gør det svært at komme til bunds i. Dertil kommer udgifter til haveudstyr, som hurtigt kan løbe op samt arbejdstimer i haven, oprydning og er man nu kommet helt til bunds i rodnetværket?

Vælger man i stedet at gå professionelt til værks, kan man nemt og hurtigt fræse en stub væk, og især hvis der er mange rødder, eller ledninger er det fordelagtigt at fræse stubben væk. Med stubfræsning kommer man nemlig helt til bunds med rette udstyr og ekspertise.

Alle former for fræsning

Hos Jysk Stubfræsning udfører vi stubfræsning indenfor private og erhverv samt alle former for fræsning. Vi har maskiner til at komme ind i små smalle haver, men også fræsere til klargøring af byggegrunde eller større gartner projekter.

Vi har mange års erfaring med stubfræsning og med mange år i branchen, ved vi godt hvad du som kunde sætter pris på. Effektivt øje for resultatet og en billig pris. Vi fjerner tilmed affaldet inden vi går, så du kommer hjem til en pæn have, og et resultat du kan være tilfreds med. Ønsker du at benytte dig af flisen fra fræsningen, lader vi det selvfølgelig ligge i haven til brug.

Hos os gør vi en dyd ud af at have en god relation med vores kunder. Vi vil gerne være dem, som vejleder og tager en god snak med jer om jeres projekt – hvad enten det er en sommerhusgrund, et have projekt eller noget helt tredje. Vi er altid åbne for at komme forbi og se jeres have og give en pris på netop jeres projekt!