Smukke og funktionelle drivhuse

Sponsoreret

Lad sommeren vare hele året med et drivhus fra vitavia

Giv dig selv og din have en gave, der forlænger sommeren og blomsternes levetid. Med de smukke drivhuse, kan du dyrke grøntsager og sensitive planter, der kræver en højere temperatur end vi har udendørs på vores nordiske breddegrader.

Skal du vælge polycarbonat eller glas?

Selvom glas er det klassiske valg til drivhuset, kan det være en god idé at vælge polycarbonat.

Klart glas er æstetisk smukt og giver fantastisk udsyn til drivhusets blomstrende flora, men glassene går oftere i stykker og det er ikke unormalt at måtte skifte et par glas, der ikke klarede sig helt gennem vinteren. Her er polycarbonat en mere praktisk løsning, der ofte holder bedre gennem vinteren, og vil være det oplagte valg til drivhuse, der ikke står i læ af træer, buske og huse. Polycarbonat fremstår matteret og det er derfor lidt mindre gennemsigtigt.

Drivhuse i mange former

Der findes efterhånden mange forskellige typer drivhuse, i mange former og forskellige materialer. Vil du have mange typer at vælge imellem, så køb drivhuse her. Vælg f.eks. mellem sekskantede drivhuse, væg drivhuse eller den traditionelle a-form.