3 øvelokaler og en scene

Sponsoreret

Hos Øse Efterskole spiller vi musik. Vi har 3 øvelokaler, hvorfra et er til elektronisk musik og lydstudie. Dertil har vi et lokale, som er fyldt med instrumenter og lydanlæg. Når vejret tillader det, kan vi holde udendørs koncert på scenen i tilknytning til et af vores lokaler.

Musik er for alle, uanset niveau!

På Øse gør vi meget ud af, at musikken skal være for alle, og det skal være uanset niveau. Det er ikke afgørende om du har spillet eller sunget i flere år, eller du blot godt kunne tænke dig at begynde at arbejde med musik. Uanset om du er til hiphop, jazz eller pop, så har du muligheden for at fordybe og arbejde kreativt med musikken. Vi har plads til alle!

Du skal regne med, at du kommer til at lægge sved, energi og øvelse i undervisning. Vi kommer til at arbejde med rytme, komposition, turné og studieoptagelser. Gennem året bliver vi konstant klogere på hvad det vil sige at producere og lave musik samt alt det under og ved siden af.

Vi har rammerne. Du har lysten!

Vi har rammerne til, at du får mulighed for at udfolde dig kreativt og udvikle dit talent. Hvis du er, klar garanterer vi dig, at du bliver bedre til at spille netop dit instrument, og vores dygtige og nørdede undervisere er altid klar til at gå i studiet med dig!