Ny Ole Lynggård ring og ringe fra 50 år med smykkedesign

Sponsoreret

Et kendetegn for de ringe som Ole Lynggaard og datteren Charlotte Lynggaard har kreeret siden 1969 er inspirationen fra både det hjemlige skandinaviske design, kombineret med mere eksotiske strømme. Ringen Snakes der markerer smykkedesignets 50 års jubilæum er ligesom den første kollektion fra 1969 inspireret af bl.a. det Egyptiske museum i Cairo.

Der var engang hvor konger og dronninger havde eneret på guld og smukke smykker, det var et tegn på ekstraordinær velstand og magt. Siden har vi andre heldigvis også fået mulighed for at bære en Ole Lynggaard ring. Ringe fra Ole Lynggård er stilsikre og klassiske, og også designet til at kunne kombineres, så man ikke behøver nøjes med en enkelt.

Inspiration fra Parisisk loppemarked

På en tilfældig tur på et loppemarked i Paris fandt Charlotte Lynggaard et smukt stykke blondestof som blev afsættet til designet af Blonde ringe. Produktionen af Blonde ringe stiller enorme krav til guldsmedenes færdigheder inden for teknik, præcision og fokus. Alle brillanter sidder i præcis samme højde og hver hundrededel af en millimeter er altafgørende for den endelige rings symmetri og udtryk. Resultatet er en tidsløs ring som kombinerer et råt udtryk med en feminin side som meget få andre ringe kan hamle op med.

Kombiner din Ole Lynggaard ring og opnå et individuelt udtryk

Både Snakes og Blonde kan kombineres med andre ringe, f.eks. Nature ringe skabt af Charlotte Lynggaard. Kollektionen har organiske former og guld med en nærmest silkeagtig overflade. Ringene gør sig fantastisk alene, og åbner en helt ny dimension når man kombinerer dem med andre smukke ringe. Det kunne f.eks. være med Lotus ringe som med ædelsten fra alle verdenshjørner giver dig mulighed for at udvælge og nærmest designe din egen meget personlige ring.

Eller hvad med de mere funklende Winter Frost som har inspiration fra den japanske minimalisme kombineret med den skandinaviske natur og vinterlandskab. Charlotte Lynggaard har designet ringene så diamanter blinker som iskrystaller på en frostklar morgen. Love Band ringe visualiserer romantik og perfektion. Cushion ringe er voluminøs og feminin på samme tid, og har inspiration fra den europæiske adel.