Sov godt i sengetøj i satin med naturtro print

Sponsoreret

Kunne du tænke dig at drømme om at spille fodbold på grønsværen eller ride over markerne, så har du her en unik mulighed for at give drømmene assistance. Hvis du har brug for hjælp til at sove, kan den gode gamle øvelse med at tælle får, nu få et ekstra visuelt skub.

Essenza sngetøj er kendt som det mærke der altid benytter sig af de sidste nye trykke-teknikker, og det afspejler sig tydeligt i den store farverige Essenza sengetøjs-kollektion, som hele tiden udvikler sig i takt med tidens trend. Eurotex.dk forhandler det interessante mærke.

Klassisk sengetøj eller sengetøj der vækker opsigt

Sov i en blomstermark, eller hvis du er til stærke farver og nye farvekombinationer eller om du snarere er til rolige farvekombinationer eller til klassisk ensfarvet sengetøj, så findes det hele i Essenza sengetøjs-kollektion.

Kvaliteten er i top , uanset om du vælger sngetøj i satin som beholder de flotte klare farver vask efter vask, og som ligeledes bevarer sin blødhed, eller om du vælger sengetøjet i bomuld. En blød kvalitet er et af de stærke kendetegn for Essenza sengetøj.

Essenza sengesæt er certificeret efter klasse 2 Oeko-tex certificering. Det betyder at sengetøjet er testet og frikendt for indhold af ftalater og andre skadelige stoffer, som ingen ønsker at sove sammen med.

Hvis sengetøj skal have et design som matcher til lige den stemning man ønsker, så er det heldigt at Essenza findes og har så mange forskellige sengesæt at vælge imellem.