Tiptraileren der kan bruges igen og igen

Sponsoreret

Det kan være svært at vurdere hvilken trailer der er værd at investere i, og hvilke kompetencer den skal besidde. Her er det gjort let for dig at overskue hvad en tiptrailer er og hvordan den kan bruges.

Traileren over dem alle

En Tiptrailer er traileren der vil gøre dit liv meget lettere. Trailerne på hjemmesiden har en lastevne der varierer fra 825 til 2676 kilo. Tiptrailere kan ved hjælp af indbygget el-hydraulik og batteri, tippe ladet og aflæsse murbrokker, sand, grus, jord eller andet. Den er nem og betjene og du slipper for at gøre skade på din ryg og dig selv.

Praktisk og funktionel

Tiptrailerne er stærke og kompakte. De er bygget i et robust design, der gør dem bæredygtige til at bære en hel del. Køreegenskaberne er sikre og der er en stor kraft til at trække. Alle er gennemtestet for at sikre det optimale resultat. Standardudstyret er et kraftige næsehjul, rampeskuffer under lad, bremser fra Europas førende producenter og indvendige surringsøjer. Dette giver tiptraileren muligheder for at tage enhver transportopgave.

En ny variation der samler to trailere i en

Den nye serie: variant maskintipper, har egenskaberne fra maskintraileren og tiptraileren. Den smarte løsning har det bedste for to verdener! Se meget mere på hjemmesiden.