Hvorfor vælge en e cykel?

Sponsoreret

Skal du have en ny cykel, kan det godt betale sig at vælge en el cykel i stedet for den almindelige cykel med rugbrødsmotor. Her kan du læse hvorfor.

At cykle er en fantastisk måde at få motion, det ved de fleste, men nogle gange kan det godt være svært finde motivation til at slæbe jernhesten op over de værste bakker. Her er en el cykel et rigtig godt alternativ til den almindelige cykel, fordi den hjælper dig de steder, der er brug for det.

Cykel med hjælpemotor

En el cykel er, som navnet antyder, en cykel med en elektrisk motor. Det betyder, at du kan trykke på en knap og så hjælper motoren dig. Det er altså ikke en cykel, hvor du bare kan køre uden at træde rundt, men en cykel hvor motoren er med som en hjælp, når du for eksempel skal op ad en bakke.

Nemt at komme langt

Fordelen ved el cykler er også, at de er gode, hvis du har langt på arbejde eller i skole. Du bliver ikke lige så træt som på en almindelig cykel, og du skal ikke bekymre dig om modvind eller bakker. Og med en el cykel får du stadig motion, som med en almindelig cykel, og samtidig sparer du benzin og lever grønnere.

Nu til dags er det blevet ret normalt med el cykler. Derfor er det heller ikke særligt svært at finde en i butikker eller på nettet. Du kan for eksempel få en e bike hos bikester.dk og i mange andre butikker.