Det bedste fodtøj til vinteren

Sponsoreret

Når temperaturen ryger ned omkring frysepunktet, er det nødvendigt at skifte ud i garderoben. Især fødderne kan blive rigtig kolde, hvis du fortsætter med at gå i kondisko vinteren over. Her er et par tips til at finde de bedste vinterstøvler.

Det kan være skadeligt for dine fødder, hvis du fryser dem for meget. Derfor er det vigtigt, at få et par gode støvler til at holde fødderne varme, når kulden kommer. Det kan være svært at finde rundt i, hvilket par du skal vælge, men her er et par ting, du skal være opmærksom på.

Vandtætte vinterstøvler

Vinteren er tit meget våd i Danmark. Sneen der falder bliver typisk hurtigt lavet om til et vådt underlag i form af slap og vand. Her er det godt at have et par støvler, der er vandtætte og med god tyk sål. Både dame vinterstøvler og vinterstøvler til herre kommer i vandtætte modeller. Sørg for, at de samtidig er åndbare, så dine fødder ikke bliver for varme. Hvis du køber et par i læder eller ruskind, kan du få en imprægneringsspray med. Den sikrer læderet, og gør det resistent overfor skidt, vand og snavs.

Vælg den rigtige størrelse

En anden vigtig ting, når du vælger vinterstøvler, er at finde den rigtige størrelse og model. Om vinteren er strømperne typisk lidt tykkere, derfor kan det være en god idé at vælge vinterstøvler i en lidt større størrelse, end når du ellers køber sko. Det betyder også, at der er mere plads til, at fødderne kan ånde. Du slipper også for at dine fødder bliver klemt og får vabler eller slidsår.