Sådan vælger du den rigtige LED-pære

Sponsoreret

I dag findes der en bred vifte af muligheder, når du står og kigger efter en pære til dit hjem. Næste gang du er på jagt efter en ny, kan du gøre brug af denne guide for at finde det rette LED lys.

Start med at vælge soklen

Der findes LED-pærer med flere standard-fatninger, så det er det første, du skal være opmærksom på. De kommer i både: E27, E14, GU10, GU5.3, G4, G9 m.m.

Hvilken størrelse og form?

I dag kommer LED-pærer i mange forskellige varianter heriblandt størrelser og former. Derfor skal du sørge for, at den valgte pære passer til netop dit apparat.

Hvad for en farve skal pæren være?

Det er muligt at finde LED-pærer i både kolde og varme farver. Det er derfor værd at overveje, om du ønsker det ene eller det andet.

Sørg for at vælge lumen

Lyset måles i lumen, så det skal du vide, inden du vælger en pære. Herved ved du nemlig, hvor synligt lys du vil opnå. Hvis du ønsker en pære med meget synligt lys, skal du eksempelvis vælge en model med en højere lumen.

Overvej belysningsvinklen

Pærens strålevinkel fortæller vinklen og angiver, hvordan lyset vil udbrede sig. Ønsker du en pære, der lyser i en specifik retning, er det en fordel med en LED-pærer, der har en smal vinkel. Er dette ikke tilfældet, skal du gå efter en pære med en bred vinkel.

LED-pærer til alles behov

Hos Ledproff.dk finder du et bredt sortiment af LED-pærer, så der er en pære til ethvert behov. Hvad end du mangler belysning til en stue eller et kontor, er der en pære, der matcher dine ønsker.