Lad dit havemøbelsæt blive omdregningspunktet i haven

Sponsoreret

Find et nyt, lækkert havemøbelsæt, der skaber rammer for gode stunder i haven hos vidaXL, der har alle typer havemøbler.

Kan du lide tanken om et havemøbelsæt, der er omdrejningspunktet i din have eller på din terrasse? Sådan et havemøbelsæt kan du finde hos vidaXL, der forhandler alt inden for havemøbler.

De har blandt andet et spisebordssæt i rattan, der har et elegant, moderne design og som fungerer rigtig godt til udendørsspisning eller afslapning i haven. Spisebordssættet, som er lavet af vejrbestandigt og vandtæt PE-rattan, er nemt at rengøre, slidstærkt og egnet til dagligt brug. Stålstellet gør bordet og stolene robuste og stærke, og bordpladen samt armlænene er lavet i akacietræ, som er en tropisk hårdtræsort, der kan klare al slags vejr. To ud af seks stole kan blive til liggestole på grund af de justerbare ryglæn og fodstøtter, hvilket gør, at du ved hjælp af en knap kan læne dig tilbage. Alle delene er lette at flytte rundt på grund af deres konstruktion, og derfor er dette havemøbelsæt et sæt, der kan anvendes til mange forskellige ting og som derfor vil få en central plads i dit uderum.

De tykke, bløde og skumfyldte sædehynder er yderst behagelige og er lavet af vandafvisende polyester. Hyndebetrækkene med lynlås kan nemt tages af og vaskes. Møbelsættet indeholder et bord, seks stole med høj ryg og 6 hynder. vidaXL forhandler både kendte, ikke-kendte og egne mærker, og de har alt fra komplette loungesæt til haveborde, havestole, liggestole, havebænke og udendørs opbevaringskasser. Se meget mere her: https://www.vidaxl.dk/g/4299/havemobler.