Hvorfor skal du lave en fremtidsfuldmagt?

Sponsoreret

Der er mange ting, man ikke ved, man skal tage stilling til, før man bliver gjort opmærksom på det. Herunder hører, for de flestes vedkommende, en fremtidsfuldmagt.

Hvis du ikke ved, hvad en fremtidsfuldmagt er, så er du ikke den eneste. Det er en af de ting, mange ikke ved, de bør tage stilling til. Men det går helt enkelt ud på, at du laver en fuldmagt til en bestemt person, som må tage beslutninger på dine vegne, hvis du ikke længere kan.

Grunden til, at du har brug for én til at tage beslutninger for dig, kan blandt andet være, hvis du bliver dement eller svækket på anden vis. Med en fremtidsfuldmagt, kan du være med til bestemme, hvem der skal varetage dine interesser, hvis du en dag ikke selv kan. Det handler især om beslutninger i forbindelse med økonomi og/eller personlige forhold.

Du bliver betegnet som fuldmagtsgiver, og personen der skal træffe dine beslutninger bliver betegnet som fuldmægtig. Når du giver en anden person fuldmagt, er det altså ikke tilfældigt, hvem der kommer til at træffe beslutninger på dine vegne, og du kan dermed vælge en person, som du ved, du stoler på.

Hvis du kunne tænke dig at tegne en fremtidsfuldmagt, så kan du få hjælp til det hos advokatfirmaet Grotkjær og Elmstrøm. De afholder fysiske møder med dig, så du er sikker på at undgå fejl og misforståelser. De vil nemlig være sikre på, at du forstår indholdet af fremtidsfuldmagten. De sørger derfor for at forklare de juridiske termer på en enkel og forståelig måde, så du kan være med.