Hvad er flexleasing?

Sponsoreret

Kunne du tænke dig at blive klogere på de forskellige muligheder for leasing, du har? Så læs med herunder.

Der er meget misinformation, når det kommer til leasing. Der findes nemlig utrolig mange forskellige leasingmodeller og metoder, ligesom der findes mange forskellige leasingfirmaer, der har forskellige måder at gøre tingene på.

Hvis du drømmer om en lækker bil, men ikke har mulighed for at betale det, den koster at købe fra ny, så er flexleasing måske lige netop noget for dig. Med en flexleasingaftale betaler du kun en forholdsmæssig lav registreringsafgift, der så bliver fordelt over den periode, du leaser bilen. Den afgift afhænger af bilens kilometerstand, alderen på bilen samt registrerings-afgiften på den pågældende bil.

Man vælger ofte en flexleasing-aftale, når man gerne vil køre i en lidt dyrere bil. En sådan bil har nemlig stor registreringsafgift, og derfor kan man i den grad spare penge på det område, når man vælger at lease i stedet for. Ved en flexleasingaftale fastlægges der et årligt kørselsforbrug for den periode, hvor bilen flexleases. Ud fra det behov, du har, beregnes en månedlig ydelse og en restværdi på bilen. Er bilen 3 år gammel eller ældre betales der kun en afgift på 0,5%, og ellers kan afgiften komme op på omkring 2 %, alt efter hvor længe, du har leaset bilen. Der er derfor penge at spare på afgiften ved en flexleasingaftale på en brugt bil. Afgiften betales i rater under hele leasingperioden som en del af den månedlige ydelse.

Du kan læse meget mere om dine muligheder hos Fleggaard Auto.