Mangler du en traktor? Køb brugt!

Er du på udkig efter nye maskiner til dit landbrug? Det er vigtigt at have det rigtige udstyr til landbruget, men det kan hurtigt blive en dyr affære. Hos Semler Agro kan du finde en brugt traktor i god kvalitet, så du kan få dækket dine behov til overkommelige priser.

Brugt og godt

Har du din daglige gang på dit eller en andens landbrug, ved du, at en af forudsætningerne for succes er at have det rigtige udstyr og de rigtige maskiner. Men det kan hurtigt blive en dyr affære, hvis området er stort. I stedet for at købe nyt har du hos Semler Agro mulighed for at købe brugt. Mangler du en traktor? Så har de et stort udvalg, så der er stor chance for, at du kan finde lige præcis den traktor, du mangler. I Danmark er brugte landbrugsmaskiner ikke ensbetydende med, at de bør skrottes – tværtimod. Faktisk er de brugte maskiner generelt i god stand, og derfor bør du klart overveje at købe brugt, før du investerer i en splinterny traktor.

Samlet på ét sted

Semler Agro har alt fra servicecentre til reservedele, mulighed for leje af maskiner og brugte maskiner. De brugte landbrugsmaskiner er samlet ét sted, nemlig i deres Used Equipment Center i Vejrup. Centret er det største i Danmark, og ved at have det hele på ét sted, har du mulighed for at se et større udvalg, og så er specialisterne inden for området samlet, så du kan få den bedste service og rådgivning, når du kigger forbi. Der er mange fordele ved at købe brugt, og hos Semler Agro finder du de bedste brugte traktorer.