Har I brug for en vippecontainer på arbejdspladsen?

Er du på udkig efter en vippecontainer til din arbejdsplads? Vippecontainere er uundværlige på arbejdspladser med meget affald som pap, træ eller byggeaffald, og du kan finde forskellige størrelser hos KS Gruppen.

Kraftige og lette containere

Arbejder du på et lager, en byggeplads, i landbrug eller et andet sted, hvor der er meget affald? I så fald er der ingen tvivl om, at en vippecontainer er lige det, I har brug for. Klikker du ind og besøger KS Gruppen, vil du se deres udvalg af vippecontainer, som er ideelle til håndtering af affald. De har to primære containere, nemlig en kraftig type og en let type. Alt efter hvilken arbejdsplads du er på, og hvilken type affald der er tale om, skal du overveje, hvad behovet er på din arbejdsplads. Er affaldet let, såsom pap, papir, træ, plast eller andre lette materialer, så er det en let vippecontainer, I har brug for. I de lette vippecontainere kan der være op til 1200 til 2000 kg, alt efter hvilken model der vælges. Er du på en arbejdsplads med tungt affald fra bygninger, korn, fisk eller andet, så er det den kraftige type vippecontainer, I har brug for, som kan klare op til 2500 kg affald.

Nemme at tømme

Som navnet indikerer, kan vippecontainerne vippe. Vippefunktionen gør arbejdet nemmere, når affaldet skal tømmes fra containeren, og den kraftige container kan sågar tømmes både automatisk og manuelt. Har du styr på, hvilke behov I har for en vippecontainer på din arbejdsplads? Klik ind på KS Gruppens webside, hvor du kan se udvalget og blive klogere på valget.