Mangler du noget nyt tøj?

Føler du hele tiden, at du har brug for noget nyt tøj, så er du bestemt ikke den eneste. Tøj fra lollys laundry, er tøj til den modebevidste kvinde, som sætter pris på tøj i høj kvalitet. Stilen hos Lollys Laundry er feminin, krydret med en moderne city bohème, og gerne lavet i rummelige pasformer, der betyder at brandet, lige nu er højt elsket blandt danske kvinder i alle aldre. 

Det populære mærke, blev skabt tilbage i 2007, af den danske designer Kamilla Byriel. I dag er det kendte mærke, et veletableret internationalt modebrand, og det er ikke helt så mærkeligt, når man ser på tøjets høje kvalitet og trendy stil. 

Tøj du nemt forelsker dig i

Det smarte tøj fra Lollys Laundry, er tøj du hurtigt forelsker dig i, når først du har prøvet det på. Den gode kvalitet er ikke til at tage fejl, ligesom den gode stil, heller ikke just er til at tage fejl af. Den romantiske stil og de feminine styles, pryder alle de mange forskellige kollektioner fra det populære brand. 

Mangler du en ny kjole eller ny skjorte, og er du på samme tid ude efter noget tøj, der gerne må skille sig ud fra mængden, ja så er svaret  Lollys Laundry. Tøjet egner sig godt både til hverdag og fest, og er nemt at kombinerer med hinanden. 

Har du brug for noget nyt tøj, og skal det gerne være tøj fra Lollys Laundry? Så klik ind på kysthuset.com og se det store udvalg.