Bliv klar til de kolde måneder med en varmekanon

Opholder du dig store dele af dagen et sted, hvor der er koldt? Det kan hurtigt medføre, at du går og fryser mere eller mindre hele dagen. Det er ikke rart at føle sig kold konstant, og hvis du skal arbejde, kommer det ikke til at være effektivt, fordi du har fokus på, at du fryser. 

Du har sikkert allerede prøvet at tage en ekstra sweater på, bruge termoundertøj, iføre dig en hue m.m., men lige lidt virker det. Hvad kan du så gøre? Få svaret på dette ved at læse videre.

Få det komfortabelt med en varmekanon

Uanset om du opholder dig på et værksted, en byggeplads, på et lager eller i din garage, er det aldrig en god følelse at have kolde fingre eller en kold krop. Udover at det, som nævnt, kan føre til ineffektivitet, så kan du også pådrage dig et par sygedage med en slem forkølelse. 

Ønsker du et mere komfortabelt arbejdsmiljø, er en varmekanon svaret på dine bønner. Går du fra et koldt rum til et andet koldt rum hele tiden, bør der være flere varmekanoner, så der er varmt alle de steder, du befinder dig. 

Det kan også blive for varmt

Ligesom at det ikke er et godt arbejdsmiljø, når der er for koldt, så er det bestemt heller ikke en løsning, at det bliver alt for varmt. Er der alt for varmt, bliver du nemlig meget hurtigt sløv eller træt. 

Du bør derfor altid have en varmekanon, der passer til størrelsen på rummet, så du ender med den perfekte temperatur.