Sådan undgår du at glemme vinen

Luk øjnene og forestil dig scenariet her.

Marianne og Per er på besøg. Musikken spiller i baggrunden, og den lækre lammesteg ligger tungt og fordøjer i maven, mens Per fortæller livligt om, hvordan han næsten mistede en finger på arbejdet til den nye kopimaskine. 

Maverne hopper op, mens I skriger højt af grin. Marianne tømmer sit glas og spørger ”er der mere vin?”. Du mener, at der nok ligger en flaske i skabet, så du rejser dig fra stolen. Du åbner skabet og ser, at det er tomt. 

Fuck, du glemte at købe vin, da du handlede. Per rømmer sig, ”ja, det er måske også tid til at tage hjem”. 

Mangel på vin kan ødelægge ethvert middagsselskab. Det er ærgerligt, især når man tænker på, hvor nemt det er at undgå. 

Vin på abonnement

Med et vinabonnement står du aldrig i samme situation igen. Du får vinen leveret lige til døren, hver måned eller uge. Det kommer an på, hvor ofte du vil have friske forsyninger leveret til døren. 

Med et vinabonnement bestemmer du helt selv, hvor mange flasker du vil havde pr levering. På den måde glemmer du aldrig at købe vin til dine gæster igen.

Prøv noget nyt

Et vinabonnement er også en fantastisk måde at prøve ny vin på. Her kan du nemlig pr levering forvente nye flasker, du med garanti aldrig har smagt før. Flasker, du måske aldrig selv havde købt, men som ender med at sparke benene væk under dig. 

Også som gave

Et vinabonnement er ikke kun godt som selvforkælelse. Et vinabonnement er nemlig den perfekt gave, til den der har alt. Her giver du en gave, der kan bruges af de fleste, samtidig med, at du overrasker dem hver evig eneste måned, når nye flasker dumper ind.