Sæt gang i parforholdet: Her er 3 frække gaver, der med garanti pifter sexlysten op

Sponsoreret

Sæt gang i parforholdet: Her er 3 frække gaver, der med garanti pifter sexlysten op 

Trænger du og din partner til at få blæst gang i lysten til lagengymnastik, vil disse 3 ting med garanti blive et hit. 

Måske har aktiviteten i soveværelset været sat lidt på standby i den seneste tid hjemme hos jer. Heldigvis kan I skubbe sexlysten i en anden retning ved at give hinanden små frække gaver. 

Hjerte herretrusse i slik 

Hvis det nogle gange er svært for jer at komme i gang med forspillet, kan I gøre det mere interessant med en fræk herretrusse i slik. Den spiselige g-strengs trusse er både sjov og pirrende på samme tid – især hvis partneren til manden er glad for at spise op. 

Fræk sløjfe 

Hvem drømmer ikke om at kunne pakke sin lækre partner op som en gave? I stedet for at skulle bøvle med besværlige BH-lukninger, kan du give din kæreste en lækker overraskelse med en fræk sløjfe, som også kan få hende til at føle sig speciel. 

Hjerte slik BH 

Ligesom herretrussen er denne BH lavet i slik. Så hvis din partner er glad for slik og rigtig søde sager, kan du tage denne BH på og lade ham spise op, inden han når ind til det rigtig sjove legetøj. 

 

Find de tre ting og mange flere frække gaver her.