Billig dag-til-dag levering af AV-kabler til både erhvervskunder og private

Sponsoreret

AV-kabel står for Audio/Video-kabel. Elektronik-Lavpris.dk har sædvanligvis AV-kabler på lager, og de kan bestilles i endda meget store mængder til en fordelagtig pris. Priser fra 10 DKK inklusiv moms.

Elektronik-Lavpris.dk har altid mere end 30.000 varenumre på lager. Inden for AV-kabler finder du bl.a.

  • AV-kabel 3x RCA han – 3x RCA han 1,5 m sort
  • RCA AV-kabel 3x RCA han – 3x RCA han 1,5 m sort
  • Audio/Video kabel fra 3 x RCA hanstik til 3 x RCA hanstik. Audio stereosignal + videosignal.

Sortimentet omfatter bl.a. tusindvis af komponenter såsom modstande, kondensatorer, transistorer, IC’er, switche og relæer. Derudover tilbydes et omfattende udvalg af batterier, computer tilbehør, kabler, stik, belysning, luplamper, strømforsyninger, byggesæt, højttaler-enheder, m.v.

Hos Elektronik-Lavpris.dk finder du elektronik og mekanik til lavpris inden for en lang række varegrupper, som du kan gå på opdagelse i på hjemmesiden. Når du vælger en varegruppe i menuen til venstre vil du endvidere blive præsenteret for at underkategorier folder sig ud. Varegrupper inkluderer Afbrydere-OmskiftereAlarm/overvågning,Audio, Batterier + tilbehør, Belysningo.m.a.

Bestil inden kl. 14 og Elektronik-Lavpris.dk afsender dit AV-kabel til lavpris samme dag, såfremt den ønskede mængde varer er på lager.

Se udvalg af AV-kabel hos Elektronik-Lavpris.dk