DIY-løsninger har aldrig været lettere

Sponsoreret

Magnettape er lidt ligesom gaffatape. Det er altid godt at have ved hånden, når det du skal udføre praktisk arbejde, lave smarte indretningsløsninger eller designe din næste køleskabskalender.

Det smarte magnetiske folieark kan du skrive på med en non-permanent marker. Arket kan tilskæres med hobbykniv eller saks, så du får lige netop den størrelse, du har brug for. Hvis du har brug for en farvet overflade, er mulighederne mange. Sort, blå, rød, grøn eller gul er de farver, du kan få arket i.

Kast dig ud i et DIY-projekt med magnettape eller magnet folieark ved hånden. Klip et stykke af din magnettape, og sæt dit minutur fast på emhætten med denne tape. Så er uret altid lige ved hånden, når du skal koge kartofler eller tage tid på stegen i ovnen. Mangler I overblik over familiens aktiviteter den kommende uge, kan du lave en magnetisk kalender af foliearket. Brug den selvklæbende side til at hænge op på fx væggen, og brug magnetsiden til at liste jeres aktiviteter op.

Magnettape er bare én af de mange, smarte kontorartikler vi tilbyder dig på easytech.dk. Hold styr på din arbejdsplads med kontorartikler fra vores webshop. Orden, systematik og ergonomiske hjælpemidler har aldrig været tættere på dig.