Værkstedsborde til mange formål

Sponsoreret

Har du overvejet om du har det rette værkstedsbord, om du kan indrette dine arbejdsstationer mere hensigtsmæssigt, så din krop ikke lider overlast, og så du altid kan finde dine ting?

Et godt værkstedsbord er vigtigt for dig, der arbejder på et værksted eller andre steder, hvor arbejdsbordene dagligt belastes med tunge genstande. Et værkstedsbord er den bedste løsning, fordi konstruktionen og de anvendte materialer på et værkstedsbord er lavet til hård belastning.

Værkstedsbord der passer til dig

Har du behov for et værkstedsbord med god plads under pladen, kan du med fordel se nærmere på filebænke, evt. med underhylder til afsætning af værktøj eller udstyr. Du kan også få værkstedsborde, der både har skabe og skuffer, hvis du har brug for at have noget bestemt værktøj eller udstyr tæt på, når du bruger bordet. Du kan også tilkøbe en solid skuffesektion til filebænken.

AJ engros har over 20 års erfaring med at levere værktøj, værkstedsborde, arbejdsstationer og udstyr til både professionelle autoværksteder og til private gør-det-selv-folk. Blandt mange andre produkter der skal gøre livet lettere i autoværkstedet, tilbyder AJ engros værkstedsborde til mange formål, som kan tåle tunge materialer og hård belastning, i flere varianter og prisklasser.