Hold din næste fest, som mormor ville have gjort det

Sponsoreret

Skal den næste fødselsdagsfejring være lidt mere perrsonlig? Så er en strikket flagranke fra Bæklund Design en god start.

Har mormor haft travlt med strikkepindene hen over vinteren, hvor der er blevet strikket vanter og huer til hele familien, så der har ikke været tid til at hækle en flagranke til den næste familiefødselsdag? Så fortvivl ej. Hos Bæklund Design sælger de Solwang Design’s hæklede flagranker, ligesom bedstemor ville have lavet dem.

Den danske flagranke, der er hæklet med rødt og hvidt garn, kommer i to forskellige udgaver, med enten 10 eller 20 små dannebrogsflag på hver ranke. De små håndhæklet flag er påsyet en jutesnor, hvor de sidder spredt. Ranken med 10 flag er cirka 1 meter, mens ranken med 20 flag måler 1,6 meter. Flagene kan bruges til alt lige fra op pyntning til dekoration på gaveindpakningen.

Solwang Design’s kollektion er lavet med afsæt i det hjemlige og familiære med et moderne twist. Flagrankerne er eroeko-tex certificeret, kontrolleret og godkendt på Teknologisk Institut for farvefasthed ved 60 graders vask, sugeevne, kemikalieindhold og krympning.