Lider du af forstyrrelsen Cerebral Parese? Så læs med her

Sponsoreret

Vejlefjord Rehabilitering er en vifte af muligheder. Men først og fremmest udgør rehabiliteringscentret et kompetent og professionelt fagpersonale, der er klar til at tage imod dig med den hjerneskade, du lider af.  

Du vil opnå betydelige resultater med et ophold på Vejlefjord Rehabilitering.

Rehabiliteringscentret udgør de perfekte rammer for at opnå et godt resultat for dermed at kunne blive selvhjulpen og uafhængig. Du vil få et væld af muligheder for anderledes og spændende genoptræning. En del af behandlingen på Vejlefjord Rehabilitering består blandt andet af varmtvandsbassin. Derudover vil en stor del af træningen foregå udenfor i de smukke omgivelser med gå- og cykelture på specialanlagte stier.

Hvis du lider af Cerebral Parese kan du også have andre komorbide forstyrrelser som kan relateres til selve hjerneskaden. De komorbide forstyrrelser kan blandt andet være epilepsi, psykiske lidelser som for eksempel ADHD eller autisme, men angst og depression ses også som hyppige komorbide lidelser, hvis du lider af Cerebral Parese (CP).

Hvordan behandles Cerebral Parese på Vejlefjord Rehabilitering?

En klassisk behandlingsmetode mod smerterne med Cerebral Parese gives ved medicin som Baclofen, Intratekal Baclofen og lokalbehandling med Botox. Men der lægges også særligt vægt på forebyggelsen af spasticitet ved hjælp af blandt andet daglige strækøvelser og generel fysioterapi for netop at forbedre bevægelsesfunktionen.

Du kan læse mere om Vejlefjord Rehabiliterings viden om Cerebral Parese, og hvordan de tilgår behandlingen af lidelsen her.