Kom helt til tops både med humør og oplevelser i Havreholm Klatrepark

Sponsoreret

Vil du have en sjov dag, der står på samvær, fællesskab og masser af udfordring? Så skal I slå et smut forbi Klatreparken i Havreholm. Med 4 forskellige klatrebaner er der underholdning nok for hele familien.

Er du til højder, forhindring, spænding og sjov med enten venner eller familie? I Havreholm Klatrepark kan du kombinere alt dette i én god cocktail. I en klatrepark er der sjovt at være for hele familien, da der er noget at prøve for alle.

Baneinddeling i farver

Rød, gul, grøn og blå. De 4 forskellige klatrebaner er nøje inddelt i farver efter niveau. Inddelingen i farver betyder, at I sagtens kan navigere rundt i klatreparken i forhold til, hvilken klatrebane, I mener, passer bedst til jeres temperament og mod. Den grønne er den lette bane, den blå er den lidt mere udfordrende klatrebane og den røde er til dig, der har brug for at få overskredet dine grænser lige det ekstra. Her kommer du helt op i 15 meters højde. Den gule klatrebane er for børn mellem 3-7 år.

Så hvis du mangler et sted at tilbringe din dag med familien, vennerne eller måske kollegaerne, så er Havreholm Klatrepark lige stedet, hvor I skal tilbringe jeres næste udflugt.