Mangler du et byggefirma i Aarhus?

Sponsoreret

Har din virksomhed en idé til et byggeri i Aarhus og mangler I en, der kan stå for at udføre den idé? K.G. Hansen tilbyder solidt entreprenørskab.

Mangler du et byggefirma til store projekter i Aarhus? Hvis jeres virksomhed har en idé til et stort byggeprojekt og derfor er på udkig efter et byggefirma i Aarhus, som kan stå for at udføre den idé, så er K.G. Hansen et godt bud. Det er en erfaren og solid entreprenørvirksomhed, der kan stå for alle dele i byggeprocessen. De har over 100 år på bagen, hvilket betyder, at det er en virksomhed, som du kan regne med.

Aarhus er en by, hvor der sker meget hele tiden, og byen har igennem de sidste år udviklet sig enormt, mens store byggeprojekter er blevet til. Disse mange muligheder stiller dog også krav til, at de byggeprojekter, der bliver sat i havet bliver udført ordentligt og til rette tid, for at de kan leve op til kravene om byggeri i Aarhus.

K.G. Hansen har udført totalentreprise og byggerier siden 1910, hvor grundlæggeren Karl Gustav Hansen startede virksomheden. De arbejder ud fra en fast overbevisning om, at en ansvarlig og ærlig tilgang til ethvert byggeprojekt er vejen frem, og de vægter særligt dialog, faglig og kvalitetsbevidsthed højt, hvilket også er din garanti for, at det byggeriarbejde de udfører for dig, bliver gjort ordentligt.

K.G. Hanssen har tidligere stået i spidsen for mange store og kendte byggeprojekter i den vestlige del af Danmark såsom Billund Lufthavn, LEGO House, Lalandia i Billund, Vejle Politigård og mange andre byggeprojekter. h