Tag på golfophold rundt i hele verden

Sponsoreret

Kunne du tænke dig at flygte lidt fra hverdagen? En golftur med Classic Golf er måske lige præcis det, du mangler.

Tag på golfophold rundt i hele verden og få en oplevelse for livet. Sådan lyder det fra Classic Golf, der står for at arrangere alverdens golfrejser og -ophold for mange forskellige typer golfspillere. Alt fra golfskoler, match-ture, luksusgolf og golfophold er noget af det, Classic Golf står for at arrangere. For golf er efterhånden blevet en meget populær hobby og motionsform over hele verden, og tager du på en golfrejse, kan du kombinere netop golfspillet med en dejlig, varm ferie.

Du kan selv køre til golfbaner i for eksempel Toscana og Prag eller du kan hoppe på en flyver. Du kan også tage til den solrige ø Mallorca, hvor du finder hele 24 forskellige golfbaner, og i spanske Alicante finder du også 7 golfbaner. Men også lidt anderledes golfdestinationer findes. I Tjekkiet, Irland, Sydafrika, Thailand, USA, Mauritius, Den Dominikanske Republik og Dubai kan du også spille golf, så når de reklamerer med “hele verden”, så er der noget om det!

Classic Golf vil gerne arrangere dit golfophold, og så behøver du blot tage stilling til, hvornår du vil afsted, hvilke baner du vil spille på, hvor længe du vil afsted og hvor i verden du vil hen, og så står de for at udpege forskellige muligheder. De kan imødekomme langt de fleste ønsker, uanset hvor i verden du ønsker at rejse hen, blandt andet på grund af de mange gode kontakter, de har, med både hoteller og golfbaner, flyselskaber og biludlejningsfirmaer.