Er du på jagt efter en brødrister?

Sponsoreret

Find din nye og smarte brødrister hos spar-momsen.dk, der blandt andet har et stort udvalg af de smukke brødristere fra Dualit, som har et klassisk design, der passer til ethvert hjem.

Måske du allerede ved det, måske du slet ikke ved det endnu. At du mangler en brødrister i dit liv. Både den dejlige duft og den utrolige smag af ristet brød er der ikke andet, der kan slå. Hvis du gerne vil opgradere din morgenmad, så find din brødrister hos spar-momsen.

De forhandler nemlig et hav af brødristere fra Dualit, og de fås i alverdens forskellige farver, former og med forskellige funktioner. De tager dig tilbage til 60’erne med et cool retrolook, der er både klassisk og tidsløst og har hentet inspiration fra den amerikanske dinerkultur, og så er den nærmest blevet et designikon med tiden. Hvert eneste eksemplar af modellen er håndbygget i England og produceret og designet til det professionelle køkken, og dog passer den ind i ethvert hjem.

Det er også muligt at få en brødrister, der er taget til et nyt niveau. Skal der laves flere toast ad gangen, så er fire slice brødristeren fra Dualits Architect serie et godt alternativ. Med ny toast technology, der kan beregne den optimale ristningstid, samt tjekke ristningen uden at stoppe toasteren, gør at Dualit har taget brødristeren op på et helt nyt niveau. Fælles for alle Dualit-brødristerne er, at de er prydet med rustfrit stål, enten hele vejen igennem eller blot en lille del af risteren. Find din næste brødrister via følgende link: https://www.spar-momsen.dk/shop/dualit-broedrister-423c1.html.

Posted in Mad