Indret din egen café med flotte cafeborde

Sponsoreret

Zederkof har i en årrække designet lækre forskellige møbler til restauranter og caféer, heriblandt også mange flotte cafeborde. Med smukke interiørmøbler fra Zederkof kan du skabe et meget dekorativt og stemningsfyldt cafémiljø, uanset om det er møbler, som skal stå inde, eller om det er møbler som skal stå ude.

 

Zederkof skaber fleksible løsninger, som passer helt perfekt ind i den moderne café. Stilarterne er mange, og skal møblerne helst indgå i en gammel fransk stil, så kan man finde møbler, som er designet i ægte vintagestil. Det kan også være, at man har en café, som er mere moderne og stilren. Til det kan man også i Zederkofs store udvalg finde minimalistiske møbler, som er med til at understrege den moderne og minimalistiske stilart.

 

Skab en hyggelig og rar atmosfære med de rigtige møbler

Zederkof laver møbler i mange forskellige stilarter og i forskellige materialer, men også i forskellige former. Du kan derfor både finde borde, som er runde, men også borde som er firkantede. Materialerne er også meget forskellige. Her kan du vælge mellem alt lige fra laminat, aluminium og stål til MDF og forskellige træsorter.

 

Vil du skabe et moderne, men samtidig også et funktionelt cafémiljø, så skal du vælge et cafébord eller caféstole fra danske Zederkof. De flotte møbler vil uden tvivl være med til at skabe en helt perfekt stemning i din café. Uanset om du vælger at lave et miljø i en fransk vintagestil, eller om du ønsker at få et mere moderne og minimalistisk cafémiljø.

Posted in Mad