Kender du forskellen på dine batterier?

Sponsoreret

Ved du, hvilke batterier du bruger i dine elektriske apparater? Er det for eksempel Lithium batterier, eller er det alkaliske batterier? Det er ikke sikkert, at du er klar over det, da det ofte bare er en lille del, man engang imellem skifter, når behovet opstår.

 

Lithium batterier er primært det, man kalder for et genopladeligt batteri. Batterierne kendetegnes især ved, at de er lavet med en høj energi-densitet. Samtidig har de også en længere levetid end almindelige batterier, og er derfor gode at bruge i de produkter og kredsløb, hvor de ikke skal skiftes særlig ofte.

 

Da et lithium batteri holder i længere tid end almindelige batterier, kan de med fordel bruges til en batteribank til et solcelleanlæg eller til de steder, hvor man ved, at der er brug for et batteri, som kan holde i lang tid som for eksempel i en mobiltelefon.

 

Er du ude efter at finde et holdbart lithium batteri, så har de hos Elektronik-lavpris.dk et stort udvalg af lithium batterier. De findes i mange forskellige størrelser. De mest almindelige batterier er et AA eller et AAA batteri. Det er dem du for eksempel finder i en fjernbetjening, og som du nemt selv kan skifte alt efter behov.

 

Har du brug for et holdbart batteri, som skal bruges i et fast kredsløb? Så kan du også bruge et af de mange forskellige slags lithium batterier, som er lavet med et loddefilter. Du finder mange forskellige slags lithium batterier hos Elektronik-lavpris.dk, både små og store varianter i høj kvalitet.