Kursus i præsentationsteknik: Bliv den, man lytter til

Sponsoreret

Vil du gerne lære at formidle på en skarp og fangende måde? Birgitte Dam Jensen afholder kurser i præsentationsteknik for dig, der gerne vil blive endnu bedre til at formulere dig.

Hvis du til hverdag har et job, der kræver af dig, at du skal tale foran mennesker, så kender du sikkert til udfordringen med, hvordan du bedst formulerer dig. Det er nemlig den største udfordring for talere at fastholde publikums opmærksomhed. At få dem til at lytte efter den præsentation, du kommer med, uden at de falder fra.

Alt for ofte står faglig viden og PowerPoint alene, og det skaber ikke den bedste indlevelse hos tilhørerne. For så kan man lynhurtigt falde fra og være et andet sted i tankerne. Og det er spild af tid for både den, der taler og den, der lytter.

Hvis du taler foran folk og ofte skal lave præsentationer, så er det derfor rigtig vigtigt at være bevidst om, hvordan du bedst kan tale fangende og skarpt, så du fastholder dit publikums opmærksomhed. Det kan du lære på Birgitte Dam Jensens kursus i præsentationsteknik, hvor du lærer, hvordan du brænder igennem med dine ord, dit kropssprog og din energi. Hvordan du indtager rummet. Hvordan du etablerer en nærværende og engagerende kontakt med netop de mennesker, der sidder til dit oplæg. Læs meget mere her: https://birgittedamjensen.dk/kursus/kursus-praesentationsteknik/.