Engangshandsker i god kvalitet

Sponsoreret

Bruger du engangshandsker i det daglige, så kan det godt betale sig at bruge nogle, der er lavet i god kvalitet. Hos den danske virksomhed Lomax, kan man købe forskellige engangshandsker til flere forskellige formål. Så uanset om du arbejder med mennesker, med fødevarer eller bare er begyndt at gøre ekstra rent derhjemme, så er der flere slags at vælge imellem. 

Vælger du at købe dine engangshandsker hos Lomax, så kan du vælge mellem flere forskellige slags, alt afhængig af hvad de skal bruges til. For det er ikke helt lige meget, hvilken en handske du vælger. Handsker i vinyl og nitril egner sig godt til at beskytte dine hænder, når der skal gøres rent. Hvorimod handsker i latex er gode til at beskytte dig mod virus og fremmede bakterier. 

Når du bruger en engangshandske, er det vigtigt at bruge den rigtigt. Det vil sige, at du altid skal tage dem på efter, at du har vasket og tørret dine hænder. Du bør også gå efter at finde engangshandsker, der er hudvenlige og pudderfrie, så du ikke risikerer at udvikle allergi på længere sigt. 

Til sidst skal du også altid sørge for at vaske hænderne efter, at du har taget handskerne af. På den måde får du alle de mikroskopiske rester fra handskerne helt væk.

Fælles for alle engangshandsker er, at de skal kasseres efter brug. De må aldrig genbruges, selv om det kan være fristende. Sørg desuden for at få fat i den rigtige størrelse så du får en god føling, med det du laver, uanset hvad det er.